Hutaf 55+ groep in 't Koelhuis.
Hutaf 55+ groep in 't Koelhuis.

Hutaf 55+ daar blijf je jong bij!

Algemeen

HUISSEN - Tafeltennisvereniging Hutaf biedt mensen van 55 jaar en ouder een mooie gelegenheid om op een gezonde en verantwoorde manier te sporten en in beweging te blijven. Op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur tafeltennist de Hutaf 55+ groep in ’t Koelhuis.

De groep bestaat grotendeels uit spelers tussen de 60 en 70 jaar, maar dit jaar worden liefst vijf spelers uit de groep 80 jaar! De oudste speler is zelfs 88 en slaat nog iedere week met veel plezier een balletje. Tafeltennis is dus een sport voor alle leeftijden. Ook al heb je nog nooit het spelletje gespeeld dan is het geen probleem om langs te komen. Er zijn altijd voldoende mensen aanwezig, sommigen met meer dan veertig jaar ervaring, die je graag willen helpen en wegwijs willen maken.

Naast tafeltennis in deze gezellige groep, is het leggen van contacten met leeftijdgenoten een belangrijk aspect. Je kan in de sfeervol ingerichte zaal of in de bar met een kop koffie of een drankje gaan zitten om even lekker bij te kletsen. Ben je gepensioneerd, met vervroegd pensioen of heb je een vrije middag; ben je ouder dan 55 jaar en op zoek naar een sportgelegenheid met leeftijdgenoten voor een beetje beweging, sport en gezelligheid? Dan biedt Hutaf dit.

"Mocht je interesse gewekt zijn, kom gerust binnenlopen, de koffie staat klaar en overtuig jezelf van de gezellige sfeer. Ons adres is Koelhuisstraat 3 in Huissen, 026 3252628."

Uitgelicht

Digitale krant