Flasback. (foto: Benno Arends)
Flasback. (foto: Benno Arends) Foto: Benno Arends

Beleef Valentijn in Dorpshuis Angeren

Algemeen

ANGEREN - Dit jaar staan er extra activiteiten rond Dorpshuis Angeren in het teken van het 50-jarig bestaan.

Met liefde en passie hebben inwoners van Angeren eind jaren '60 geld ingezameld om de bouw van het Dorpshuis mogelijk te maken. Hoofdzakelijk werd dat gerealiseerd met feest- en dans avonden die gehouden werden in de zaal en tent bij toenmalig café Poelzicht. Vele toen bekende artiesten hebben voor volle zalen mogen optreden waar de inwoners van Angeren en de omliggende dorpen en steden veel plezier aan hebben beleefd.

Om deze tijden te laten herleven wordt er een soortgelijke avond georganiseerd in de theaterzaal van het Dorpshuis. Deze avond zal muzikaal worden verzorgd door Flashback, de bekende cover- rockband uit Huissen. Muziek uit de jaren '60 zal gedurende die avond voor jong en oud ten gehore worden gebracht.

In muziek kun je emotie, gevoel en liefde kwijt. Daarom is er voor gekozen om deze primeur voor Angeren te houden op een speciale dag, namelijk Valentijnsdag. De entree voor deze avond bedraagt vijf euro per persoon. Dat is inclusief gratis koffie/thee bij binnenkomst en hapjes die gedurende de avond worden geserveerd. Na afloop is er voor iedereen nog een kleine verrassing.

"Laat je verrassen samen met partner, vrienden en kennissen op Valentijnsdag 14 februari om 20.00 uur in Theaterzaal Dorpshuis Angeren, Emmastraat 23, Angeren."

Uitgelicht

Digitale krant