Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prins Michel de Onderwijzer en prinses Danielle. (foto: Henk Sluiter)
Prins Michel de Onderwijzer en prinses Danielle. (foto: Henk Sluiter) (Foto: Henk Sluiter)

Dolle dagen in 't Keujesgat!

ANGEREN - Er zijn veel veranderingen tijdens de aankomende dolle dagen in ’t Keujesgat. Eén daarvan is dat Herberg De Letste Stuyver een feesttent zet op het kermisplein aan de Zahnstraat. Na overleg met betrokkenen is er besloten dat er in Angeren ruimte is voor één groot carnavalsfeest, dat we gaan vieren in de feesttent en bij De Letste Stuyver.

Zaterdag 22 februari: Vanaf 20.11 uur is Prins Michel de Onderwijzer, prinses Danielle en AKG De Narrenpoel aanwezig in de feesttent. Kom allen naar de feesttent om er een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken op de muziek van NXT Level. Zie voor meer info de facebookpagina van feesttentangeren of De Letste Stuyver.

Zondag 23 februari: Lingewaards mooiste carnavalsoptocht start om 13.30 uur bij sportpark De Poel, aan de Poelsestraat, volgens de nieuwe route. De nieuwe route staat elders in deze krant vermeld. Rond 17.00 uur zal de prijsuitreiking van de optocht zijn in de feesttent.

Maandag 24 februari; Frühshoppen in het Keujesgat. Kom gezellig allemaal naar de feesttent en laten we er samen een geweldig feest van maken in ons dorp. Het frühshoppen begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Dinsdag 25 februari: Afsluiting van de carnaval in De Letste Stuyver. Vanaf 20.00 uur is iedereen er welkom. Om 24.00 uur gaan de steken af en sluiten we de dolle dagen traditioneel af met haringhappen. "Wij hopen u deze dagen te ontmoeten, om gezellig samen carnaval te vieren in ons mooie Keujesgat onder het motto van Prins Michel de Onderwijzer en prinses Danielle 'Wij zijn een open boek, met ons kun je lezen en schrijven'."

Meer berichten