Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mascotte in de polonaise. (foto: Natasja Bouwman)
Mascotte in de polonaise. (foto: Natasja Bouwman) (Foto: Natasja Bouwman)

Jaarlijkse kindermiddag De Waskniepers

GENDT - Dinsdagmiddag 25 februari worden traditioneel getrouw alle Lingewaardse kinderen uitgenodigd om samen met De Waskniepers carnaval te vieren en er samen weer een dolle boel van te maken. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan en dat jeugd flink feest kan vieren is door de jaren heen wel gebleken.

Ook dit jaar zullen de Knieperinnen weer de sterren van de hemel dansen met een gardedans, solo en een showdans. Jeugdprins Hidde en zijn pages Loenieke en Kaja zullen de vereniging met een bezoek vereren. Natuurlijk zal Prins Goewan d'n Letste en schoonheid Janneke en een delegatie van de Gentenarren aanwezig zijn.

Halverwege de middag krijgen de kinderen natuurlijk iets te drinken met iets lekkers erbij. De hele middag door kunnen de kinderen zich laten schminken en zal er gezellige muziek gedraaid worden door een echte kinder-dj met volop gelegenheid voor een polonaise. Ook zal er deze middag weer een 'special guest' een bezoek brengen. Aan het eind van de middag krijgen de kinderen bij vertrek een warme snack en nog een verrassing mee vanwege ons 55-jarig jubileum. Redenen genoeg dus om deze middag mee te vieren.

Lokatie: De Klok Horeca Gendt, Markt 1 in Gendt. Het feest is van 14:30 tot 17:30 uur. Entree: Kinderen 3.00, volwassenen 2.00 euro.

Meer berichten