Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Johan Dijkstra)
(foto: Johan Dijkstra) (Foto: Johan Dijkstra)

Verrassende theatervoorstelling over Bijbelverhalen

HUISSEWNMijn opa maakte altijd grapjes over de Bijbel. ‘Hoe heette de vader van Mozes? En als ie dan mijn denkrimpels zag, een jongetje van 6 jaar, zei ie: ‘da’s toch niet zo moeilijk toch? Movijf!’ Mijn oma schudde dan een beetje wanhopig maar met een kleine glimlach haar hoofd. ‘Maar Thijs, daar is de bijbel toch niet voor!’


Verhalenverteller en theatermaker Kees Posthumus neemt ons donderdagavond 5 maart een uur lang mee, dwars door de Bijbel. De onstuimige liefdesverhalen, de ongemakkelijke boodschap van profeten, verloren zonen en dochters die het spoor bijster raken, Jona die een liedje zingt… In al die verhalen van mensen komt God – of het verlangen naar God - aan het woord. ‘Dwars door de Bijbel’ heet het programma en de gezamenlijke kerken van de Lingewaard nodigen u van harte uit om in een ‘dik uurtje’ uw Bijbelkennis (en plezier) weer helemaal up-to-date te hebben. De avond vindt plaats in de Protestantse Kerk te Angeren en begint om 20.00 uur (Matthijs Glastra).

Kerkdienst Protestantse Gemeente in Huissen, zondag 1 maart (1e zondag van de 40-dagentijd) 10.00 uur m.m.v. de cantorij. Voorganger ds. Matthijs Glastra. Ook op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur is de kerk open voor een kopje koffie, thee en/of een goed gesprek. Loop gerust eens binnen.

Meer berichten