Logo gemeentenieuwsonline.nl
Pubquiz in 2018. (foto: Tom Smits)
Pubquiz in 2018. (foto: Tom Smits) (Foto: Tom Smits)

Angeren krijgt eigen songfestival

ANGEREN - In de aanloop naar het 65ste Eurovisie Songfestival in Ahoy Rotterdam, geeft Harmonie Angeren een ‘warming-up’.

Op 11 april (paaszaterdag) verzorgt Harmonie Angeren haar jaarlijkse themaconcert. Deze keer als lokaal songfestival. 28 songfestivalnummers, ten gehore gebracht door 22 lokale en regionale talenten. Songs als 'Waterloo' (Abba), 'Hemel en Aarde') Edsilia Rombley) en 'Birds' (Anouk), 'Calm after the Storm' (Common Linnets). Maar ook 'All kinds of Everything' (Dana), 'Ein bisschen Frieden' (Nicole), 'Whats Another Year' (1980) van Mr. Songfestival Johnny Logan en natuurlijk het winnende 'Arcade' van Duncan Laurence!

Nieuwe informatie over de voorbereidingen, de deelnemende artiesten en songfestivalfeitjes staan wekelijks op Instagram en Facebook. De zaalaankleding en de presentatie zullen zijn alsof het het echte festival betreft. De volgorde wordt door loting bepaald en ieder volgend optreden ingeleid via een aankondingsfilmpje. Voor deelnemers is er de Greenroom en steun van het publiek, daarvoor voorzien met vlaggetjes. En uiteraard als sluitstuk een puntentelling.
Gaat het echte festival tegenwoordig op basis van vooraf opgenomen muzikale begeleiding, in Angeren doen we dat uiteraard op de traditionele manier door als Harmonie die mooie taak zelf op ons te nemen.

Vanaf 17 februari zijn de toegangskaarten te koop bij de bar van het Dorpshuis in Angeren. Er zijn geen genummerde plaatsen en de kosten bedragen 10 tien euro. Dat toegangsbewijs is dan wel tevens goed voor een gratis consumptie!

Meer berichten