Afbeelding

Menukaart nieuwe stijl valt 'Bar' goed in de smaak! Bistro Bar lekker blijft haar gasten verrassen

Algemeen

HUISSEN – De verscheidenheid aan culinaire smaken uit de keuken van Bistro Bar Lekker is groot. Het zou niet lukken dit alles tijdens één etentje te proeven... of toch wel? De menukaart nieuwe stijl biedt namelijk de mogelijkheid om van verschillende kleinere gerechten te genieten.



"De gerechten hebben het formaat van een voorgerecht. Maar natuurlijk blijft het ook mogelijk om een normaal formaat hoofdgerecht te kiezen", legt Timme Schopman uit. Het is alweer acht jaar geleden dat de geboren Huissenaar, samen met zijn vriendin Melanie, de deur van zijn eigen bistro opende. De naam 'Bar Lekker' is heel bewust gekozen. Toch zijn de smaaksensaties die de koks voor u weten te creëren eerder voortreffelijk te noemen! Het culinaire brein daarachter is chef-kok Stefan Mulders en sous-chef Colin Teunissen. Zij bedenken met hun keukenteam iedere vier weken een nieuw gerecht om in Huissen op de (menu)kaart te zetten. "We blijven onze gasten graag verrassen", vertelt Timme, "zoals met onze 4-gangen verrassingslunch, iedere laatste zondag van de maand." Met zijn team van inmiddels elf enthousiaste medewerkers, bezorgt hij zijn gasten graag een smaakvolle belevenis en mooie momenten. En mooi, dat zijn ook de wijnen. Dat kan ook haast niet anders; Timme is namelijk sommelier en dus een ware kenner wat betreft wijn-spijscombinaties.

Loopt het water u al in de mond? De nieuwe stijl menukaart biedt een goede gelegenheid om te ervaren hoe Bar Lekker u in Huissen eten kunt! Timme: "We hebben regelmatig een live artiest in huis. Volg ons op Instagram en Facebook om onze extra's niet te missen."

Bistro Bar Lekker, Vierakkerstraat 30, Huissen; 026 3257001, www.barlekker.nl.

Uitgelicht

Digitale krant