Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kringloopbedrijf HetBabyGoed geopend!

Dromen – Durven – Doen.

Op zaterdag 29 februari 2020 is op een toepasselijke wijze ons Kringloopbedrijf HetBabyGoed aan de Veilingweg 7 te Huissen geopend!
Door een druk op de knop heeft Etiënne Vermeulen, accountmanager Bedrijven Gemeente Lingewaard, een grote baby en dus HetBabyGoed ‘leven’ in geblazen!
Yvonne Strunck (Teamleider Driestroom) heeft daarna de sticker op het gevelbord verwijderd zodat ook zichtbaar is dat wij een Dagbesteding zijn. Wij hebben daarvoor een contract getekend met Driestroom en daar zijn we apetrots op!
Jan van der Velde, eigenaar van het pand, heeft het voor ons mogelijk gemaakt onze droom te realiseren.
Al heel lang droom ik, Dianne Sissing, Ft, Bekkenth. R|Th en ZwangerFit-t/c (Puf-Juf) , van een eigen kringloopbedrijf in babyartikelen.
We leven in een weggooimaatschappij en dat is zeker voor babyspullen heel erg zonde! Babyspullen worden vaak maar kort gebruikt en kunnen, na een opknapbeurt, best meerdere rondes mee! Opknappen, etaleren en verkopen is heel leuk werk! Wij bieden mensen, met afstand van de arbeidsmarkt, een werkplek. De participatieadder kent 6 treden en het zou heel fijn zijn als we van al die treden medewerkers bij ons bedrijf kunnen betrekken.
We willen heel graag de schakel zijn tussen mensen, die babyspullen niet meer nodig hebben / gebruiken en aanstaande (groot)ouders die van alles nog moeten aanschaffen.
Iedereen mag bij ons spullen kopen, maar als je het financieel wat moeilijker hebt ben je zeker bij ons aan het goede adres!

Wij zijn ‘s middags geopend en zaterdags de gehele dag.
Wees welkom!

Meer berichten