Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jan Rutten aan het werk in de polder. (foto: Henny Campschroer)
Jan Rutten aan het werk in de polder. (foto: Henny Campschroer) (Foto: )

Poepscheppers gezocht.

GENDT - Heeft u na het hoge water alweer een prachtige wandeling of fietstocht gemaakt in de polder van Gendt? En heb je daarbij last gehad van de paarden en/of koeienpoep op het fietspad?

Veel mensen laten regelmatig horen dat ze zich hieraan ergeren, zelfs zo dat ze vragen of het fietspad niet afgesloten kan worden voor deze dieren. Gelukkig is er ook iemand die een bats en bezem ter hand neemt en de poep gewoon gaat opruimen. Waarvoor meteen grote lof! Jan Rutten is nu net met pensioen en meteen aan de slag gegaan. En wat fijn zou het zijn als hij versterking krijgt van een aantal andere mensen, zodat er een groep 'Opscheppers' gevormd wordt en het fietspad wekelijks wordt schoongemaakt. Vooral mensen die gebruik moeten maken van rollators, rolstoelen of scootmobiles zullen hiervoor erg dankbaar zijn.
En samen is het natuurlijk veel gezelliger dan alleen. Mocht je nu denken, dit is iets voor mij: meld je dan aan bij Jan Rutten, via de mail: jpmrutten@hetnet.nl. Of bel met Henny Campschroer: 0481 421758.

Meer berichten