Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto van de wijkavond
Foto van de wijkavond (Foto: )

Wijk Ontwikkeling Plan Huissen-Zand in de steigers

HUISSEN - "Opeens zit heel Nederland thuis. We kunnen elkaar helaas niet ontmoeten. Dus berichten wij, de 'Overleggroep ’t Zand Binnen-Buiten', u via de krant. Wij zijn sinds 2018 hard bezig met het verbeteren van de leefbaarheid in onze wijk."

"We hebben u al een aantal malen ontmoet; de laatste keer op 26 november in de Zandse Kerk. We kijken terug op een waardevolle en gezellige avond. Heel veel wensen en mooie ideeën zijn opgehaald die kunnen bijdragen aan de leefbaarheid van onze wijk. Mede dankzij uw input zijn een aantal aandachtsgebieden vastgesteld en werkgroepen geformeerd..

Tijdens die avond heeft een aantal personen zich al aangemeld om deel te nemen aan de gevormde werkgroepen. Dat is fantastisch, maar de werkgroepen hebben nog wel extra mankracht nodig.

De werkgroepen zijn: 1 Communicatie; 2 Jeugd & Jongeren; 3 Verkeer & Veiligheid; 4 Ouderen; 5 Maatschappelijke ontmoetingsplaatsen; 6 Groenvoorziening & Energie; 7 Nieuwbouw & nieuwe bewoners. Lijkt het u leuk om uw bijdrage te leveren aan één van deze werkgroepen? Meldt u zich door een mail te sturen naar zandsoverleg@outlook.com.

De eerste acties zijn al bedacht door de werkgroepen, maar kunnen door de coronacrisis momenteel niet uitgevoerd worden. We gaan niettemin op zoek naar acties die we juist als gevolg van of buiten de coronacrisis om kunnen organiseren.

Wij wensen u sterkte in deze bijzondere tijd. We danken de betrokkenen voor de input die al is gegeven en voor de hulp die zij, maar ook nieuwe aanmelders, gaan bieden. Dit onder het motto: Samen-sterk-door-samenwerk!"

Meer berichten