30km zone Kamervoort. Bebouwde kom Angeren. (foto: Fam. Heuvelink)
30km zone Kamervoort. Bebouwde kom Angeren. (foto: Fam. Heuvelink)

Verkeersveiligheid Kamervoort in Angeren

Algemeen

ANGEREN - Onlangs werd een enquête gehouden onder de aanwonenden van de Kamervoort in Angeren. De inhoud van de enquête ging over het gevoel van verkeersveiligheid van de weg.

Uit de uitkomsten van de enquête bleek dat veel mensen ervaren dat er in de 30-kmzone te hard gereden wordt. Uit metingen die de politie onlangs heeft gedaan, is dit ook gebleken.

Een aantal bewoners van de Kamervoort is met politie en voorzitter van Platform Angeren bij elkaar gekomen om te brainstormen hoe we met elkaar kunnen bijdragen aan de veiligheid voor omwonenden en gebruikers van deze weg.

We hebben contact opgenomen met Veilig Verkeer Nederland en de vraag neergelegd bij Platform Angeren om Vector Veilig poppen aan te schaffen. Ook wordt er gekeken naar de tijdelijke inzet van een matrixbord met waarschuwingstekst betreft de snelheid.

Komende maanden zullen we inwoners van Angeren via Hét Gemeente Nieuws en De Bazuin op de hoogte houden van de ontwikkelingen betreft: 'Verkeershandhavingsproject Kamervoort'.

De werkgroep Kamervoort; Natascha Hondijk-Niks, politie Midden Gelderland, Vera Scholten, namens Platform Angeren. Andy Knipping, Beleidsmedewerker verkeer en mobiliteit, Erik Leushuis en Nico en Marlien Heuvelink, aanwonenden Kamervoort.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Laat het dan graag weten via: platformangeren@gmail.com

Uitgelicht

Digitale krant