Fysiotherapie M van der Ploeg komt aan huis
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Fysiotherapie M van der Ploeg komt aan huis

HUISSEN / ANGEREN - Nu de samenleving langzaam weer op gang komt wordt het buiten drukker. Durft u hierdoor niet naar één van onze praktijken te komen of bent u slecht ter been, maar heeft u wel behoefte aan fysiotherapie? Het uitstellen van een afspraak is niet bevorderlijk voor het herstel. Daarom is het mogelijk dat de behandeling bij u thuis plaatsvindt. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar de verschillende mogelijkheden, zodat u zo spoedig mogelijk uw dagelijkse activiteiten kan oppakken. Voor behandeling aan huis heeft u wel een verwijzing nodig van de huisarts en stellen wij u voorafgaand aan de afspraak een aantal vragen om te bepalen of een fysieke afspraak veilig en verantwoord uitgevoerd kan worden.

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsgroep KNGF. Mocht het nodig zijn dan maken wij gebruik van beschermingsmaterialen voor uw en onze veiligheid.

Maak een afspraak door te bellen met ons secretariaat (026-325 5272). Kijk voor meer informatie op de website www.fysiotherapievanderploeg.nl.

Meer berichten