Kies je sport nu het weer kan!
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kies je sport nu het weer kan!

BEMMEL - Vanaf 29 april was het voor de jeugd weer toegestaan om buiten te sporten. Bij MHC Bemmel 800 zijn op die datum de hockeytrainingen meteen weer begonnen. Vanaf 11 mei zijn ook de senioren weer gestart. Natuurlijk was het wennen maar het was ook geweldig om te zien hoe iedereen weer actief met elkaar aan het trainen kon. De vergelijking met dieren die in het voorjaar weer de wei in mogen is veel gemaakt!

"Wij vinden het als hockeyvereniging belangrijk dat de jeugd uit de gemeente Lingewaard de mogelijkheid krijgt om zijn of haar sport te kiezen. Aansluiten bij een sportvereniging is belangrijk zodat je wekelijks met leeftijdsgenoten je passie voor sport kunt uitoefenen, lekker in beweging bent en ook nieuwe contacten en vriendschappen maakt. MHC Bemmel 800 organiseert daarom proeftrainingen zodat je kunt kennismaken met hockey. Uiteraard volgen wij alle geldende richtlijnen en zijn de trainingen corona-proof."

"Lijkt het jou leuk om bij ons aan te sluiten en kennis te maken met de hockeysport? Of hockey je al maar wil je meer weten hoe het bij MHC Bemmel 800 werkt? Meld je aan en train een keertje mee.
Er zijn nog gratis proeftrainingen gepland op 30 mei, 6 juni en 13 juni van 13:30 tot 14:30 uur. Informatie staat op www.mhcbemmel800.nl of stuur ervoor een mail naar secretariaat@mhcbemmel800.nl."

Meer berichten