De deBol Avond-4-Daagse gaat door, maar dan anders...
Logo gemeentenieuwsonline.nl
A4D Bemmel route door de polder. (foto: deBol Bemmel)
A4D Bemmel route door de polder. (foto: deBol Bemmel) (Foto: )

De deBol Avond-4-Daagse gaat door, maar dan anders...

BEMMEL - Vonden jullie het ook zo jammer dat de deBol Junior Avond-4-Daagse niet door kon gaan? Wij wel! Maar... er is iets op gevonden: De Avond-4-Daagse Home Edition!


Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom presenteren wij de Avond4daagse – Home Edition. Loop je dan de Avond4daagse in huis? Nee, joh (of je moet wel een héél groot huis hebben.) Maar je vertrekt wel vanaf thuis. En je maakt je eigen routes, via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille.

Wat is het?
Met de Home Edition biedt de KWBN (dat is de officiële Wandelbond van Nederland) iedereen de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk. Maar alleen met je vriendje, je klasgenootjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode van 1 juni en 31 augustus. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen max. twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En dat kan overdag of 's avonds en ook in het weekend!

Avond-4-Daagse Medaille
Heb je alle routes gewandeld? Dan zorgen wij er voor dat de medaille bij jou thuis wordt afgegeven. Hartstikke makkelijk dus! De kosten zijn 5,00 euro per persoon. Daarvoor krijg je elke dag een andere route via de eRoutes app. Je kunt kiezen uit 2,5 of 5 of 10 km. Je kunt je alleen inschrijven via https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition.

Wij van deBol doen (jammer genoeg) niet mee. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de routes, (dat is de KWBN) of voor de veiligheid onderweg en iedereen loopt op eigen risico.

Meer berichten