Stap voor stap meer ruimte in een Corona-proof Kinkelgebouw
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gebouw De Kinkel. (foto: A. ter Burg)
Gebouw De Kinkel. (foto: A. ter Burg)

Stap voor stap meer ruimte in een Corona-proof Kinkelgebouw

Stap voor stap

meer ruimte in

een Corona-proof

Kinkelgebouw

BEMMEL - De corona-maatregelen houden ook De Kinkel nog steeds in haar greep, sinds 16 maart is De Kinkel gesloten voor bezoekers en bevindt zich al de elfde week in een soort een ruststand.

De medewerkers van de Kinkel hebben zich bezig gehouden met opruimen, schoonmaak en onderhoud van het gebouw, alles staat er weer pico bello bij en ze staan te popelen om weer gasten te mogen ontvangen.

Helaas moet, in het belang van de gezondheid van iedereen, nog even gewacht worden op volledige opening en kunnen alleen de vaste gebruikers per 2 juni zeker gebruik maken van hun eigen ruimte, omdat er maar maximaal dertig mensen in het gebouw aanwezig mogen zijn.

Er zijn maatregelen getroffen en afspraken gemaakt met de gebruikers in het gebouw en er is een corona-protocol opgesteld. Per 2 juni bestaat ook de mogelijkheid om op het terras plaats te nemen, er is ruimte genoeg en bestellingen kunnen binnen worden afgehaald. Per 1 juli wordt de grens van het toelaatbare aantal mensen verhoogd van dertig naar honderd en zijn er ook voor de overige gebruikers mogelijkheden om weer samen te komen.

Dit betekent dat er nu al reserveringen gedaan kunnen worden voor de periode vanaf 1 juli zodat in overleg vastgesteld kan worden wat er per ruimte mogelijk is. Gelukkig heeft De Kinkel veel ruimte (vijftien nog verhuurbare lokalen van klein tot groot) en kan er heel flexibel met de inrichting worden omgegaan.

De medewerkers van De Kinkel zullen er alles aan doen om de bezoekers onder alle omstandigheden een veilig en gezond gevoel te bieden, flexibel, verantwoord, omgevingsbewust en gezamenlijk in overleg.

Meer berichten