Beach volleybal
Beach volleybal Foto: André Polman

Herenteam Hexagon zoekt versterking

Algemeen

ANGEREN - In november is het vijftig jaar geleden dat VC Hexagon werd opgericht. Het zou mooi zijn om in de komende competitie bij de eerste drie te eindigen.

"Om deze doelstelling te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar heren die na een drukke studie- of werkdag graag voor de ontspanning de nodige inspanning willen verrichten en het herenteam kunnen versterken. Op de maandagavond wordt er fanatiek getraind in het Dorpshuis te Angeren en de thuis wedstrijden van de NeVoBo competitie worden gespeeld in de sporthal in Gendt. De wedstrijden vinden bijna allemaal plaats op de donderdagavond. Dus geen wedstrijdverplichtingen in het weekend. Na afloop van de wedstrijd wordt er, onder het genot van een hapje en een drankje, nagepraat over de wedstrijd.

Ben je sportief aangelegd, fanatiek, een teamplayer en een gezelligheidsmens dan zijn wij op zoek naar jou. Om direct mee te kunnen doen met de competitie is ervaring wel gewenst. Het herenteam van Hexagon speelt in de 2e klasse. Maar met minder ervaring ben je uiteraard ook altijd welkom bij Hexagon. Tijdens de trainingen worden de vaardigheden van het volleybal bijgebracht.

Als je belangstelling hebt dan kun je jezelf nu al aanmelden via info@vchexagon.nl. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de club. Wij bieden alle belangstellenden nu twee maanden gratis training aan. Zodra het Dorpshuis weer veilig open mag starten de trainingen.

Voor vragen kun je contact opnemen via info@vchexagon.nl of telefonisch bij de bestuursleden. Zie www.vchexagon.nl en Facebook: Hexagon volleybal Angeren."

Uitgelicht

Digitale krant