Logo gemeentenieuwsonline.nl
Cast Downton Abbey. (foto: J. Crawley)
Cast Downton Abbey. (foto: J. Crawley) (Foto: )

Filmhuis TOP weer van start

BEMMEL - Na enige maanden van sluiting kunnen we op donderdag 23 juli gelukkig weer de deuren openen. Op die datum staat de eerste TOP-film van het seizoen op het programma, en wat voor één: Downton Abbey. Dit humoristische kostuumdrama, met onder andere Maggie Smith en Hugh Bonneville in de hoofdrollen, is gebaseerd op de gelijknamige televisie serie.

De geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel moeten zich ditmaal voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweegbrengen die de toekomst van Downton Abbey doet wankelen.

Aanvang 20:00 uur. Kaartjes kosten 7,00 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.theaterkerk.nl. Tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel. Degenen die in het bezit zijn van reeds gekochte filmtickets van seizoen 2019-2020 kunnen deze kosteloos omruilen bij de Toren van Bemmel. Vanwege de huidige Corona maatregelen is het voorlopig nog niet mogelijk kaarten aan de kassa te kopen.

Meer berichten