Logo gemeentenieuwsonline.nl
Beginnersgroep start 7 september. (foto: bod De Sprinters)
Beginnersgroep start 7 september. (foto: bod De Sprinters) (Foto: )

Hardlopen voor beginners bij b.o.d. de Sprinters

BEMMEL - "Wil jij graag beginnen met hardlopen, en wil je dat doen onder deskundige begeleiding en in een groep? Vanaf maandag 7 september start b.o.d. De Sprinters weer met een hardloopgroep voor beginners. Op dinsdag 1 september om 19.30 uur is er een informatieavond in het clubhuis op sportpark De Heister in Bemmel."Tijdens de informatieavond kun je kennismaken met de trainers, en je krijgt informatie over de trainingsaanpak. Ook is er aandacht voor praktische zaken als goed loopkleding en schoeisel. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.


Trainingen
De beginnersgroep is bedoeld voor mensen met weinig of geen loopervaring. Vanaf maandag 7 september worden de trainingen op de maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur gegeven. De trainingen vinden zowel op de openbare weg als op de atletiekbaan plaats. We werken toe naar het aaneengesloten kunnen lopen van 5 km. De gezondheid van de beginnende lopers en onze trainers staat vanzelfsprekend voorop. We houden bij de invulling van de trainingen rekening met de corona-richtlijnen die op dat moment gelden.


Aantrekkelijk geprijsd
"Voor deelname aan de beginnersgroep betaal je 40,00 euro voor twaalf weken (twee trainingen per week). Bij deze prijs zijn inbegrepen: een veiligheidshesje en lampje voor de donkere uren en (vrijwillig) deelname aan de Pietenloop op 29 november. Na deze periode kun je zelf bepalen of je door wilt gaan. Lees alles over onze vereniging op www.boddesprinters.nl.
Kun je niet naar de informatieavond komen, of heb je vragen? Bel of mail: Michael Smoorenburg 06-22495626/smoortje@kpnmail.nl."

Meer berichten