Logo gemeentenieuwsonline.nl
Natuurbeleving. (foto: Rietje van Dalen)
Natuurbeleving. (foto: Rietje van Dalen) (Foto: )

Gidsencursus Natuurbeleven

LINGEWAARD - Stichting Lingewaard Natuurlijk verzorgt in samenwerking met IVN Rijn Waal een korte gidsencursus Natuurbeleven om het team natuurgidsen uit te breiden.

De cursus wordt gegeven op dinsdag van 18.30-21.30 uur in de periode september-december 2020 én 4 bijeenkomsten in het voorjaar 2021 waarvan de data na overleg met de cursisten wordt bepaald. Verder zijn er een aantal excursies in het weekend, altijd in overleg met de cursisten. De data van de bijeenkomsten in het najaar 2020 zijn: 15 en 29 september én 13 en 27 oktober.

De cursus vindt plaats in De Veldschuur, Sportlaan 1M in Bemmel en kost 75,00 euro inclusief materiaal. De kosten worden door Stichting Lingewaard Natuurlijk vergoed onder voorwaarden dat je minimaal twee jaar als gids actief bent bij Stichting Lingewaard Natuurlijk.

Vanaf de start lopen de cursisten mee met ervaren gidsen. "Na afloop van de cursus heeft u kennis en vaardigheden aangeleerd om zelfstandig mee te kunnen draaien met de natuurgidsen van Stichting Lingewaard Natuurlijk."

Informatie en aanmelden bij coördinator NME Rietje van Dalen educatie@lingewaardnatuurlijk.nl; 06 15008171.

Meer berichten