Logo gemeentenieuwsonline.nl
Volleybal voor jong en oud, sportief, competitief en sociaal met elkaar. (foto: Hermandat Fotografie)
Volleybal voor jong en oud, sportief, competitief en sociaal met elkaar. (foto: Hermandat Fotografie) (Foto: )

Volleybalvereniging Kidang zoekt nieuwe leden

BEMMEL - Word lid van de leukste volleybalvereniging van Lingewaard: Kidang in Bemmel. We zijn op zoek naar senioren (competitiespelers en recreanten) en jeugdspelers!

"We bieden volleybal aan voor jeugd, vanaf 6 jaar bij onze Kidang Kidz. Jeugd is voor ons belangrijk, omdat wij denken dat jeugd verbindt en dat jeugd er voor kan zorgen dat volleybal blijft bestaan. We zijn sportief, competitief en sociaal met elkaar. Je kunt op elk niveau meedoen.

Bij Kidang kunnen senioren competitie spelen op verschillende niveau’s: bij de heren hebben we drie teams in de 1e en 2e klasse van de regionale competitie (een vierde herenteam is in de maak) en bij de dames zijn we in de luxe omstandigheid dat we acht teams hebben van de 3e klasse tot en met promotieklasse!

We trainen in sporthal De Bongerd op maandag-, dinsdag-, en vrijdagavonden en spelen midweek én in het weekend competitiewedstrijden. Kidang organiseert ook heel veel andere leuke activiteiten. Dus houd je van gezelligheid, twijfel niet langer en meld je nu alvast aan om na de zomerstop vrijblijvend mee te komen trainen!

Bij interesse of vragen, mail naar bestuur@kidang.nl. Of neem telefonisch contact op met Jacques Arends, voorzitter Kidang, via 06 81353262. We kijken graag met jou wat bij je past. Meer informatie over onze volleybalvereniging kan je vinden op www.kidang.nl."

Meer berichten