Logo gemeentenieuwsonline.nl
Basketbalveld buiten bij Sportpark Ressen. (foto: Anouk Biesters)
Basketbalveld buiten bij Sportpark Ressen. (foto: Anouk Biesters) (Foto: )

Batouwe Basketball speelt buiten!

BEMMEL - Basketbal buiten? Jazeker, dat was de afgelopen maanden het beeld bij het sportpark Ressen. Op een perfect opgeknapt veldje, voorzien van nieuwe belijning, heeft Batouwe Basketball volop buitentrainingen kunnen geven. De jeugdteams, de recreanten en Dames 1; enthousiaste spelers die zon en regen trotseerden om toch weer lekker te kunnen basketballen. Even wennen voor de binnensporters; maar prima te doen!

Top om te zien hoe iedereen zich heeft ingespannen om dit tot een succes te maken! Grote dank gaat uit naar Gemeente Lingewaard voor het zeer snel gereed maken van het veld, SportBSO Bemmel voor het lenen van de baskets voor onze mini-spelers en Mixed Hockeyclub Bemmel voor het beschikbaar stellen van opslagruimte voor onze spullen.

"We starten het nieuwe seizoen weer binnen, maar niet voordat we dit seizoen feestelijk afsluiten met een sport&spelmiddag voor onze jeugd, en de traditionele BBQ voor al onze vrijwilligers! De afgelopen tijd is het wel weer duidelijk geworden dat we naast enthousiaste leden ook superenthousiaste en betrokken vrijwilligers hebben. Dank is er voor allemaal!"

Meer berichten