Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vrijwilligers Elly en Wil aan het werk in De Tuin van Landerij De Park. (foto: Imker.fotografie)
Vrijwilligers Elly en Wil aan het werk in De Tuin van Landerij De Park. (foto: Imker.fotografie)

Landerij De Park zoekt een nieuwe teamtrekker Tuin

BETUWE - Houd jij van (moes-) tuinieren en vind je het leuk om met het team de bezoeker(tje)s alles wat er groeit en bloeit in De Tuin van Landerij De Park te laten beleven? Dan is dit iets voor jou!

De huidige teamtrekker heeft deze functie veel jaren verzorgd en wil het stokje graag doorgeven. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Teamtrekker Tuin (vrijwillige inzet) voor tenminste twee dagdelen per week in het tuinseizoen.

Wil je vrijblijvend kennismaken met het werk in het Tuinteam? Dan ben je hartelijk welkom op 18 juli. In een persoonlijke afspraak ontmoet je de huidige teamtrekker en een bestuurslid en kan je de tuin en kas zelf ervaren. De afspraak vindt plaats op een tijdstip tussen 13.30 en 16.30 uur. Lees meer over de vacature op landerijdepark.nl/vrijwilligers/vacatures.

Kom je op 18 juli of wil je meer informatie? Meld je aan via: landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak. Lukt het niet op 18 juli en heb je wel interesse, meld je dan toch aan. We maken dan een afspraak op een ander moment.

Landerij De Park, centrum voor natuurbeleving, vind je op De Park 12 in Elst (tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf).

Meer berichten