Logo gemeentenieuwsonline.nl
Genieten van een heerlijk ijsje. Jeanette, Cees en Bart. Voor de foto even niet aan de 1,5 meter afstand  gehouden. (foto: Marga Reintjens)
Genieten van een heerlijk ijsje. Jeanette, Cees en Bart. Voor de foto even niet aan de 1,5 meter afstand gehouden. (foto: Marga Reintjens) (Foto: )

Verwend met een lekker ijsje!!

BEMMEL - "Donderdagavond 23 juli hebben we met zo'n tien man/vrouw afval geruimd in Bemmel. Bij elkaar toch weer een zak of acht vol gekregen met allerhande rommel."

"De vaste kern van Cees en Jeanette, Bart (dit keer zonder zijn nichtje), Saskia en Leo, andere Marga met haar man en kleinzoon Quinten, en mijn man Jos en ikzelf, hebben gepoogd Bemmel weer schoon te krijgen. We hebben op verschillende plaatsen geruimd, maar de meest gehoorde klacht was toch wel de rommel bij de AH en de vele plastic handschoenen van de BP, die in en onder struiken waaien en daar aan de doornen vast blijven zitten. Ook rondom het nieuw gebouwde gemeentehuis was de rommel aanzienlijk.

Maar het leukste was toch wel de verrassing van de ondernemersvereniging Bemmel. De heer Wieland van deze club kwam ons blij maken met de mededeling dat we een overheerlijk ijsje mochten gaan halen bij de nieuwe ijssalon op het Marktplein. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen en na afloop hebben we met een paar man lekker zitten genieten van een zeer smaakvol ijsje. Dank hiervoor, we konden dit gebaar zeer op prijs stellen."

De volgende opruimactie staat gepland voor donderdagavond 20 augustus. Verzamelen om 18.45 uur bij de Theaterkerk in Bemmel, einde ongeveer 20.45/21.00 uur. "Mocht je zin hebben om nuttig bezig te zijn bij en met een fijne club mensen, kom dan naar de Theaterkerk en doe mee. Want het is echt nodig om ons Pareltje schoon te krijgen en te houden."

Meer berichten