Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tijdens de opening. (foto: Wim Campschroer)
Tijdens de opening. (foto: Wim Campschroer)

Ruilwinkel Goed Spul heropend en druk bezocht

GENDT - "Goed Spul ging op 8 september weer van start op de nieuwe locatie in Villa Ganita en meteen wisten oude en nieuwe klanten ons te vinden. Onze ingang is aan het Kloosterpad en wij zijn open op dinsdag en donderdag van 10.00 -15.00 uur en op woensdag van 14.00 – 17.00 uur."

"U kunt bij ons spullen inleveren, speelgoed en kleine huishoudelijke dingen, die u niet meer gebruikt, maar die nog wel goed bruikbaar, schoon en compleet zijn. U krijgt dan van ons stempels voor de gebrachte spullen op een Goed Spul kaart en met die stempels kunt u eventueel iets anders mee nemen. Wij stimuleren zo het hergebruiken van allerlei materialen. Voor kinderen is het heel fijn dat zij hun speelgoed, waar ze op uit gekeken zijn kunnen inleveren en iets anders kunnen uitzoeken wat dan weer hun ontwikkeling kan stimuleren."

"Tegelijkertijd zijn wij ontmoetingsplek en leer/werkplek voor statushouders die hier hun Nederlands kunnen oefenen en werkervaring op doen. Het is daardoor vaak een gezellige boel en een echt interculturele plaats. Kom gerust eens kijken.

Door corona zijn wij natuurlijk genoodzaakt allerlei veiligheidsmaatregelen te waarborgen, de belangrijkste daarvan is de 1.5 meter afstand. Er mogen dan ook maar maximaal zes volwassenen tegelijk naar binnen, dus het kan zijn dat u misschien even buiten moet wachten. We vragen daarvoor uw begrip, maar we zien u graag komen."

Meer berichten