Inspiratieboeken Sportdorp Doornenburg. (foto: Rianne Raijmann)
Inspiratieboeken Sportdorp Doornenburg. (foto: Rianne Raijmann) Foto: Rianne Raijmann

Sportdorp Doornenburg start onderzoek naar bewegen

Algemeen

DOORNENBURG - Deze week start een onderzoek van Sportdorp Doornenburg om heel Doornenburg in beweging te krijgen! In samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zal Sportdorp Doornenburg onderzoek doen naar de beweegbehoefte van de bewoners van Doornenburg.

"We gaan op zoek naar de juiste activiteiten die passen bij de wensen van Doornenburg! Het onderzoek zal uitgevoerd worden met inspiratieboeken. Deze inspiratieboeken gaan van huis naar huis én er liggen op diverse plaatsen in Doornenburg inspiratieboeken voor u klaar om in te schrijven of te tekenen."

De boeken liggen onder andere bij: het Ontmoetingscentrum, Fysio Lingewaard, Kapsalon Marinon, Kapsalon Willeke, dagbesteding Hofstede en bij het Eethuis Doornenburg. Ook op de website van Sportdorp Doornenburg kunnen ideeën en wensen worden gedeeld.

"Heeft u een goed idee voor een leuke sport- of beweegactiviteit en zou u graag willen meehelpen of meedenken binnen dit onderzoek, laat het dan gerust weten via de Website Sportdorp Doornenburg of teken of schrijf uw wensen in een van de inspiratieboeken. U helpt toch ook mee?"

Uitgelicht

Digitale krant