Logo gemeentenieuwsonline.nl
Uitleg van de skeelertraining. (foto: boddesprinters )
Uitleg van de skeelertraining. (foto: boddesprinters )

Skeeler-najaarstraining begint!

BEMMEL - Op de baan van b.o.d. de Sprinters wordt van donderdag 1 oktober tot en met donderdag 10 december wekelijks weer de skeeler-najaarstraining gegeven.

De trainingen zijn voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar en worden gehouden van 19.15 tot 20.30 uur op de verlichte atletiekbaan aan het Drieske 7 in Bemmel. De kosten bedragen twintig euro per persoon voor de gehele periode. Óók voor niet-leden!

Onder begeleiding van ervaren trainers wordt er gewerkt aan techniek, het vinden van de juiste balans en de kunst om veilig te remmen. Als afsluiting van de training kunnen in pelotonvorm nog wat kilometers worden gemaakt. Tijdens het rijden zijn helm en handbeschermers verplicht. Knie- en elleboogbescherming wordt geadviseerd.

De training start voor alle groepen gelijktijdig. Na afloop van de training wordt er onder het genot van koffie, thee, limonade nog gezellig nagepraat. Heb je vroeger wel eens geskeelerd, of ben je net begonnen te skaten? Wist u, dat het laatste half jaar heel veel mensen het skaten hebben ontdekt. Lekker buiten zijn en toch lekker sporten. Maar dan is het wel zo verstandig om de belangrijkste onderdelen te gaan trainen. Kom dan op deze najaarstraining aan je techniek werken. Remtechniek en praktische oefeningen begeleid door ervaren trainers zorgen ervoor dat je veilig buiten kunt gaan rijden.

Ben je geïnteresseerd kom dan op de donderdagavond naar het clubhuis van b.o.d. de Sprinters op sportpark De Heister in Bemmel, waar de training start om 19.15 uur. Graag vooraf aanmelden en/of als je nog vragen hebt even een mailtje naar: skeelers@boddesprinters.nl..

Meer berichten