Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Luchtfoto tennispark.</p>

Luchtfoto tennispark.

(Foto: website)

Tennisclub Bemmel deelnemer Rabo ClubSupport

BEMMEL – Tennisclub Bemmel doet dit jaar mee aan de Rabo ClubSupportactie voor leden van Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe.

“Als Tennisclub hebben we in de huidige coronatijd gelukkig de ruimte om activiteiten voor onze jeugd te kunnen organiseren. Met de opbrengst van de Rabo ClubSupport willen we onze jeugd nog meer ondersteunen met activiteiten. Dus stem op Tennisclub Bemmel! Stemmen kan tussen maandag 5 en zondag 25 oktober."

In totaal heeft de Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe met deze actie 150.000 euro beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. De leden van de bank bepalen hoe dit geld wordt verdeeld.

Hoe kun je stemmen? Ieder Rabobanklid kan tussen 5 en 25 oktober stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Log in op de Rabo-app of de Rabo-website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klik je op Rabo ClubSupport. Daarna kun je stemmen. Op deze manier is er geen aparte stemcode meer nodig. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je nog geen lid maar wel klant, vraag dan het lidmaatschap gratis aan via de site van de Rabobank.

"Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen Tennisclub Bemmel krijgt, hoe meer geld dit oplevert voor onze jeugd. Vraag ook familieleden en vrienden te stemmen op Tennisclub Bemmel!"

Meer berichten