Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>CMV-jeugd Kidang.</p>

CMV-jeugd Kidang.

(Foto: )

Proeflessen jeugdvolleybal bij Kidang Kidz in Bemmel

Proeflessen jeugdvolleybal bij Kidang Kidz in Bemmel

BEMMEL - “We zijn sportief, competitief en sociaal met elkaar. We bieden volleybal voor jeugd, vanaf zes jaar bij onze Kidang Kidz. Je kunt op elk niveau meedoen!”

Samen met leeftijdsgenootjes leer jij het volleyballen stapsgewijs! Tijdens de trainingen, onder leiding van ervaren trainers, proberen we jullie enthousiast te maken en de techniek bij te brengen. En naast trainen kunnen jullie bij Kidang ook in competitie-verband gaan spelen. Daarvoor is het Cool Moves Volleybal bedacht! Op zes niveaus zijn er speciale spelregels in het leven geroepen, zodat volleybal voor elk niveau haalbaar en leuk is.

Wil jij op een leuke manier samen met andere jongens en meisjes kijken hoe volleybal werkt? De komende weken staan in het teken van Sjors Sportief, een initiatief van de gemeente Lingewaard en SWL om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten.

Daarom organiseert Kidang op woensdag 28 oktober, 4 en 11 november van 17:30 tot 18:30 uur drie gezellige kennismakingstrainingen. Meld je direct aan via www.sjorssportief.nl of kijk op onze website www.kidang.nl. Wellicht is volleybal dan ook wat voor jou.

Meer berichten