Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Op de foto is te zien wat er zoal gedoneerd is voor Merlyn afgelopen zaterdag in de verzamel loods in Rucphen. </p>

Op de foto is te zien wat er zoal gedoneerd is voor Merlyn afgelopen zaterdag in de verzamel loods in Rucphen.

(Foto: )

Hulp gevraagd voor honden in Roemenië

LINGEWAARD - "Sinds kort zijn wij begonnen met het inzamelen van goederen voor een dieren opvang in Roemenië. Deze opvang wordt gerund door een Nederlandse dame genaamd Merlyn. Zij vangt honden, poezen, ezels, varkens, kippen, geiten en nog veel meer dieren op die het in dat land niet makkelijk hebben. Niet iedereen gaat even zachtzinnig om met dieren daar. Puppy's en kittens worden langs de kant van de weg gedumpt, sommige hebben meer geluk en worden bij Merlyn afgegeven."

"Er wonen zo ongeveer driehonderd honden bij haar en daardoor heeft Merlyn een grote behoefte aan allerlei spullen zoals: dekbedovertrekken, handdoeken, lakens, speelgoed, voerbakken, honden- en poezenmanden, honden- en kattenvoer, halsbanden, riemen, dekens, fleece dekens et cetera.

Dus is mijn vraag: heeft u spulletjes liggen zoals hierboven genoemd en u wilt deze doneren dan doet u ons, Merlyn maar vooral haar dieren er een erg groot plezier mee. Voorwaarde is wel dat alles schoon moet zijn, dus eerst even alles lekker wassen. U kunt mij bereiken/appen op nummer 06 40840568.

Kijk ook eens op de site van Merlyn: dogsbymerlyn.com en dan kunt u met eigen ogen zien wat voor een geweldig werk zij daar verzet. Ik hoop op een mooie opbrengst zodat we Merlyn blij kunnen maken en dat de honden goed en warm de winter doorkomen", aldus Marga Reintjens.

Meer berichten