Groepsfoto Kringdag 2019
Groepsfoto Kringdag 2019 Foto: onbekend

Wijziging ophaaldagen oud papier in Angeren

Algemeen

ANGEREN - Zoals u wellicht weet wordt het oud papier in Angeren al enige tijd niet meer door de vrijwilligers van schuttersgilde Sint-Bavo opgehaald in Angeren. Echter heeft de Gemeente Lingewaard overeenstemming bereikt met Afvalinzamelaar Remondis en de betreffende verenigingen zodat alle vrijwilligers met ingang van november 2020 het oud papier weer mogen ophalen.

Er is echter een wijziging in de ophaaldagen. Voor Angeren zal dat betekenen dat de inzameling plaats zal vinden op de eerste dinsdag en de eerste zaterdag van de maand.

De straten, waarvoor geldt dat het oud papier voortaan op de eerste zaterdag van de maand zal worden opgehaald, zijn: Christinastraat, Jan Joostenstraat (vanaf appartementen hoek Emmastraat richting Lodderhoeksestraat), Lodderhoeksestraat, Boerenhoek, Grundel, Pietershof, Zahnstraat, Kampsestraat, Viswei, Nije Wei, Nije Hof en De Steeg. Zorg ervoor dat u het oud papier vóór 8:30 uur aan de straat heeft staan.

De rest van de straten blijven de eerste dinsdag van maand als ophaaldag houden. Zorg ervoor dat u het oud papier vóór 18:00 uur aan de straat heeft staan. Graag het oud papier gebundeld of in dozen aanbieden, containers zijn niet toegestaan.

Deze informatie zal ook gedeeld worden op de verschillende social mediakanalen en in de afvalwijzer-app. Echter zijn wij er ons van bewust dat niet iedereen over die kanalen beschikt en daarom stellen wij u graag via dit bericht op de hoogte van deze wijziging.

Uitgelicht

Digitale krant