Afbeelding

Andere aanpak Ons Schooldamkampioenschap

Algemeen

HUISSEN - Nog steeds zorgt het coronavirus ervoor dat veel sporten niet meer beoefend kunnen worden. Gelukkig mag de jonge jeugd tot 18 jaar nog wel steeds dammen. Damvereniging VBI organiseert ook elk jaar schooldammen: het ONS schooldamkampioenschap van Lingewaard. Scholen en onderwijzers hebben het nu natuurlijk razend druk.



Daarom is besloten dit jaar geen normaal teamkampioenschap te houden. "We organiseren alleen een persoonlijk schooldamkampioenschap. De school hoeft niet te begeleiden."

Er wordt in het schooldamkampioenschap onderscheid gemaakt in kinderen uit de groepen 5 en 6 en voor kinderen uit de groepen 7 en 8. Voor beide categorieën wordt een damkampioenschap georganiseerd.

We gaan gezellig dammen op deze woensdagmiddagen: 18, 25 november en 2 december. De wedstrijden beginnen steeds om 13.30 uur en uiterlijk 16.30 uur zal de sluiting plaatsvinden. Er wordt gespeeld in Het Koelhuis, Koelhuisstraat 3 in Huissen, 026 3252628. Via een speciaal computerprogramma tellen we de resultaten van de drie middagen bij elkaar op..

Inschrijving is mogelijk vanaf heden tot uiterlijk dinsdag 17 november door een e-mail te sturen naar damverenigingvbi@gmail.com. In de mail de naam, de school en in welke groep. Let op: geen geboortedata doorgeven of andere persoonlijke gegevens, naam, school en groep volstaan.

Alle kinderen die alle drie de woensdagmiddagen meegespeeld hebben, krijgen bij de prijsuitreiking op 2 december allemaal een mooi magnetisch dambord met schijven in mooie kleuren.

Uitgelicht

Digitale krant