RijnWaal Zorggroep zoekt vrijwilligers!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Chauffeurs gezocht! (foto: Elisabeth Sohl)</p>

Chauffeurs gezocht! (foto: Elisabeth Sohl)

(Foto: Elisabeth Sohl)

RijnWaal Zorggroep zoekt vrijwilligers!

LINGEWAARD - RijnWaal Zorggroep zoekt enthousiaste en vriendelijke chauffeurs die ervoor zorgen dat onze deelnemers om 10.00 uur aanwezig zijn op de dagbesteding in Angeren en rond 15.30 -16.00 uur weer ophalen om naar huis te brengen.

Ook zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vriendelijke chauffeur die onze cliënten op dinsdag ochtend en middag (tussen 9.00-10.00 en 17.15-18.00 uur) van en naar onze dagbesteding in Huissen kunnen rijden. Het gaat vooral om cliënten (met beginnende dementie), die niet zelfstandig meer naar onze locatie kunnen komen. U rijdt met uw eigen vierdeurs auto waarin cliënten makkelijk in en uit kunnen stappen. Uiteraard is er een vergoeding voor de gereden kilometers.

Daarnaast zijn we voor een bewoner van Liduina op zoek naar een vrijwilliger om lekker mee naar buiten te gaan om te wandelen. Dag en tijd: In overleg met de bewoner

Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator Ellen op telefoonnummer 0481 750783 of per email: ellen.vanmoerkerk-ab@rijnwaal.nl Ellen zal de verschillende mogelijkheden met u bespreken.

Meer berichten