Op naar een beter 2021
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De deBol kerststal in het winkelcentrum. (foto: M. van Eechoud)</p>

De deBol kerststal in het winkelcentrum. (foto: M. van Eechoud)

(Foto: m.van eechoud)

Op naar een beter 2021

BEMMEL - deBol heeft het jaar 2020, jammer genoeg, in stilte af moeten sluiten! "Het jaar 2020 was een vreemd jaar, we werden getroffen door het Covid-19 virus en dat zette alle activiteiten volledig op zijn kop!"

"Nu, aan het einde van dit jaar, zitten we weer in een lockdown en we kunnen alleen maar hopen dat iedereen zich nu wél aan de strenge maatregelen zal houden zodat we in 2021 weer alles mogen gaan doen wat we zo graag willen doen en dat we nu zo missen!

Het zou fijn zijn als we elkaar weer kunnen ontmoeten en even knuffelen, het zou fijn zijn als we weer onze wandeltochten, de A4Daagse en andere gezellige en sportieve evenementen kunnen organiseren, het zou fijn zijn als we '75 jaar Herdenken en Vieren' in 2021 wel mogen realiseren et cetera.

Wij vieren in 2021 het 20-jarig bestaan van stichting deBol en willen daar natuurlijk een feestelijk tintje aangeven, dus wij gaan gewoon door met plannen maken en zullen u ook in het nieuwe jaar graag op de hoogte houden van onze plannen via onze website www.debolbemmel.nl of in deze krant,

Hebt u onze kerststal al gezien in het winkelcentrum? Onze Belle en Bolle (Maria en Jozef) vinden het erg fijn als u even naar ze komt kijken, maar houd de corona maatregelen in acht! Meer informatie staat op www. debolbemmel.nl / emailadres: stichting.debol@planet.nl.

Meer berichten