Nieuws van HV Gendt
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van HV Gendt

GENDT - "We staan voor het einde van het jaar 2020, een jaar waar we tijdens het proosten in de nieuwjaarsnacht 2019-2020 een heel andere voorstelling van hadden dan wat het geworden is."

"Onderons zijn zijn er mensen die zwaar getroffen zijn door het virus, in familie-en vriendenkring afscheid hebben moeten nemen van geliefden,anderen worstelen nog steeds met de gevolgen van dit virus. We staan weer voor extra strenge maatregelen die ons allemaal hard treffen op allerlei gebied en dat juist nu, in voor velen de mooiste tijd van het jaar."

"Het zal u niet ontgaan zijn dat het bestuur van de HV ook in een moeilijke fase zitten. U bent door WSG ingelicht over de situatie. Inmiddels heeft een aantal vrijwilligers van de groep GMGB, gehoor gegeven aan de oproep van de bestuurder WSG. Er is door hen een actie gestart om te onderzoeken in hoeverre er nog steun is voor het bestuur van de HV. Uiteraard zijn wij benieuwd naar de uitslag, maar meer nog wat de groep daar richting WSG mee gaat doen, we wachten in spanning af.

Maar laten we al deze zorgen, hoe moeilijk het voor enkelen ook is, de komende dagen opzij zetten en binnen de mogelijkheden gaan genieten met onze naasten. Heb oog voor elkaar, en denk aan de oudere en alleenstaande onderons zij hebben het extra zwaar in deze periode", zo laat het bestuur aan de leden van HV Gendt en huurders WSG weten.

Meer berichten