Tafeltje Dekje bedankt vrijwilligers
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Tafeltje Dekje bedankt vrijwilligers

LINGEWAARD - Door de coronamaatregelen kan de jaarlijkse Dankjewel-avond voor de bezorgers van de maaltijden van Tafeltje Dekje Gendt, Doornenburg en Angeren in januari niet doorgaan. In de plaats hiervan hebben de bezorgers, als blijk van waardering voor hun inzet in het afgelopen jaar, deze week een attentie ontvangen.

De inhoud hiervan zijn een paar flessen wijn (van Wijnzinnig) en een doosje bonbons (van Wijs ijs). Er zijn ook bezorgers die vaak met z’n tweeën (meestal de partner) de maaltijden rondbrengen. Deze partners ontvingen een boeket bloemen (van bloemsierkunst De Gent en Hofs Tuincentrum Angeren). Op de foto staan Lenie en Fred Pelkman uit Angeren die van coördinatrice Gerda Janssen hun attentie ontvingen. Lenie en Fred bezorgen al jaren maaltijden.

Per woonplaats worden de maaltijden dagelijks, rond de middag, bezorgd bij de gebruiker. Gendt en Doornenburg hebben behoefte aan personele uitbreiding. Des te groter de groep des te beter er rekening kan worden gehouden met de roosterwensen van de bezorger.

Bezorgd wordt met de eigen auto, uiteraard staat daar een vergoeding tegenover. "Heeft u interesse? Dan kunt u voor Gendt contact opnemen met Nell Hendriks (0481 423244) en voor Doornenburg met Mariet Willemsen 0481 425584)", aldus het bestuur Tafeltje Dekje.

Meer berichten