SASA denkt aan haar deelnemers
Logo gemeentenieuwsonline.nl
kerstcadeautje van de SASA
kerstcadeautje van de SASA (Foto: Henk van Gelder)

SASA denkt aan haar deelnemers

De verjaardag van Sinterklaas is ook aan de deelnemers van de SASA niet ongemerkt voorbij gegaan. Bij  iedereen werd door de hulppieten, een klein cadeautje gebracht dat letterlijk goed in de smaak viel. Toch leuk dat er in deze bijzondere tijd, waarin er weinig kan, aan je gedacht wordt.

Leuk was ook de Sint en Piet husselwoordenpuzzel. Dit zijn Nederlandse woorden die we allemaal wel kennen, maar die bijna onherkenbaar door elkaar “gehusseld” zijn. Om die weer terug te toveren kun je een tijdje lekker bezig zijn.

En nu met de kerstdagen en de jaarwisseling, waar we zelf iets leuks van moeten maken, heeft de SASA haar deelnemers verrast met een mooi kerstcadeautje. Een, door de kinderen van de basisschool, leuk versierde tas gevuld met lekkere dingen werd geheel volgens de coronaregels met een lange stok aan de deelnemers overhandigd.  Ook in de tas zat een nieuwe Kerst husselwoordenpuzzel. Dus er kan weer volop gepuzzeld worden. Als dat klaar is dan kan die in de brievenbus van Het Dorpshuis gedaan worden, er wordt een prijsje verloot onder de goede inzenders.

Het bestuur van de SASA, geholpen door het team van Het Dorpshuis, de schoolkinderen en de wijkleid(st)ers, heeft geprobeerd om de gedwongen “rustpauze” toch een beetje in te vullen en afgaande op de leuke, enthousiaste reacties is dat aardig gelukt.

Meer berichten