Bosvelt Gebakkraam in Huissen gewoon geopend tot eind van het jaar
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bosvelt Gebakkraam in Huissen gewoon geopend tot eind van het jaar

HUISSEN – De oliebollen van Bosvelt Gebakkraam zijn bekroond met goud! Niet eenmaal, maar tweemaal! Zowel de gewone als de gevulde oliebol mag als ‘gouden’ bol door het leven gaan. Melissa Bosvelt was blij verrast én trots dat haar oliebollen deze hoogste waardering kregen van de vakjury.

Het Nederlands Bakkerij Centrum heeft ook dit jaar de beoordeling van oliebollen op zich genomen. In Huissen wist Melissa zich met de gewone én met de met krenten gevulde oliebol te kwalificeren met goud! Goudbruin gebakken, luchtig, met een fijne structuur, niet te vet en een heerlijke smaak. Het bijbehorende certificaat met de gouden sticker in de kraam is daar het bewijs van! “Ik ben heel trots dat onze oliebollen met goud bekroond zijn. Het is een kroon op ons werk”, vertelt Melissa.

De oliebol is een traditionele lekkernij, bovendien het symbool voor een feestelijke, gezellige avond en zijn er ook bij Melissa in vele variaties. Gelukkig hoef je niet te wachten tot oudejaarsavond op zo’n heerlijke ‘gouden’ bol. Melissa staat dit jaar in Huissen elke dag op De Molenweide, het terrein waar ook altijd de kermis is! Een mooie kans om er mee kennis te maken en te genieten van deze met goud bekroonde oliebollen.

Meer berichten