Logo gemeentenieuwsonline.nl

Olympia start met peutergym

DOORNENBURG - Op zaterdag 6 maart start sportvereniging Olympia met peutergym voor de leeftijd van twee jaar tot vier jaar. De lessen zullen plaats vinden in de gymzaal in Doornenburg en iedereen is van welkom.

Tijdelijk is dit buiten, in verband met corona. Peutergym wordt één keer per twee weken op zaterdagochtend gegeven en duurt 45 minuten. Er is plaats voor minimaal vier tot maximaal tien kinderen. "Mochten er meerdere aanmelden komen dan zullen we starten met meerdere groepen. De lessen hebben verschillende activiteiten van ontspanning tot inspanning. Het gaat erom dat kinderen worden gestimuleerd om te bewegen en dat we samen plezier maken."

Als afsluiting van het thema mag er een ouder meedoen tijdens de laatste les. De lessen zullen gegeven worden door Merel van Hilten en Corine te Boekhorst.

Merel van Hilten is 17 jaar oud: "Al vanaf jongs af aan heb ik veel mogen oppassen (voornamelijk op peuters) en dat vind ik een van de leukste dingen om te doen. Op zaterdag ben ik, te vinden bij Olympia om gymles te geven voor kinderen die vier jaar en ouder zijn."

Corine te Boekhorst is 25 jaar oud. Ze werkt al vier jaar als pedagogische medewerker op een groep in de leeftijd van twee tot vier jaar. "Onlangs heb ik mijn diploma behaald als kids-instructeur."

"Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie snel te zien. Mocht u enthousiast zijn geeft u kind op via www.sv-olympia.nl onder het kopje peutergym. De eerste drie lessen zijn gratis en daarna betaalt u 4,50 euro per keer door middel van een strippenkaart die u bij ons koopt. Wilt u nog meer informatie. Stuur dan even een mailtje naar info@sv-olympia.nl."

Meer berichten