Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sportactiviteiten voor kinderen Bemmelse basisscholen

BEMMEL - Vorige week zijn sportieve activiteiten op de sportparken van SCB Sportclub Bemmel en MHC Mixed Hockeyclub Bemmel 800 aangekondigd. De weersomstandigheden zijn aanleiding geweest om de plannen te wijzigen. De aangekondigde tennisclinics zijn pas mogelijk als het terrein ijsvrij is. Kinderen moeten zich hiervoor wel aanmelden. Hoe? Houd de social media van alle verenigingen in de gaten hiervoor.

Op woensdagmiddag 17-02-21 is er een programma van 16.00 tot 17.30 uur bij Sportclub Bemmel.

Op vrijdagmiddag 19-02-21 starten we om 14.30 uur op het hockeyterrein. Als de weersomstandigheden het toelaten zijn er verschillende clinics te volgen: Hockey, rugby, turnen en basketbal.

Inschrijven is hiervoor niet nodig. Verstandig als de kinderen een kaartje bij zich dragen waarop naam en telefoonnummer van de ouders staat. Het is geen probleem als kinderen alleen maar aan een gedeelte van het programma willen meedoen.

Houd de social media kanalen in de gaten van alle verenigingen voor het actuele programma. Daarin wordt ook aangegeven wat er de komende weken in Bemmel nog meer mogelijk wordt gemaakt.

Meer berichten