Logo gemeentenieuwsonline.nl

Houd jij deze zomer je hoofd cool?

OVERBETUWE - Airconditioners die verwarmen, koelen én zuiveren. Met de zomer in het vooruitzicht is het een slimme zet om je te oriënteren op airconditioners.

Vaak denken we pas aan het aanschaffen van een airco zodra het tropisch warm is, veel te laat dus. Zeker nu we meer thuiswerken is het belangrijk om een goed werkklimaat te creëren. Wist je dat een airco ook kan verwarmen én de lucht voor je kan zuiveren? Zo is het een aankoop waar je het hele jaar door plezier van hebt. Verwarmen, koelen en zuiveren. Het is allemaal mogelijk met de airconditioners van DTNW!

Voordelen DTNW airconditioning: Het hele jaar door een prettig leef- en werkklimaat; Reductie van pollen, stof of nare luchtjes door zuiveringssysteem; De airconditioners doen zeer geruisloos hun werk; Met en zonder buitenunit mogelijk; Airconditioners van A-merken zoals Mitsubishi, LG en Daikin.

Airconditioners vanaf1099 euro: Bij DTNW koop je een airco al vanaf 1.099 euro inclusief installatie! Deze airco’s verwarmen, koelen en zuiveren de lucht. Ze staan garant voor comfort.

Installatiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring: DTNW heeft een groot assortiment airconditioners. Vooraf komen we altijd langs om de situatie in kaart te brengen en een passend voorstel te doen. Zo weet je zeker dat je de juiste airconditioner aanschaft en kom je achteraf niet voor verrassingen zoals meerkosten te staan.

Benieuwd welke airco geschikt is voor jouw ruimte? Mail voor een schouwafspraak naar sales@dtnw.nl of ga voor meer informatie naar www.dtnw.nl.

Meer berichten