Iets voor ‘n ander betekenen!

Algemeen

LINGEWAARD - Iedereen kan te maken krijgen met tegenslag in het leven. Ook financieel kan het even behoorlijk tegenzitten. Vaak heeft dat maken met veranderende omstandigheden in het leven, zoals een scheiding, een verhuizing, ziekte of iets anders. Als dat gebeurt, dan is het fijn om te weten waar u terecht kunt voor hulp om vervolgens gehoord en geholpen te worden.



In de verhalenkamer schrijven studenten ervaringsverhalen op van mensen die financiële zorgen hebben gehad en hoe ze dit hebben aangepakt. Het doel van deze verhalen is om de hulpverlening in gemeente Lingewaard te verbeteren en het taboe rondom armoede te doorbreken.

"Wilt u meer weten over de verhalenkamer? Zoek op Google: 'verhalenkamer HAN'. Helpt u mee? We zijn op zoek naar inwoners die (anoniem) hun ervaringen op het gebied van armoede met ons willen delen. Heeft u in het verleden geldzorgen gehad? Voelde u zich goed gehoord? Wij willen graag in gesprek gaan met u hierover. Staat u ervoor open om uw verhaal te delen met ons? Mail ons naar: PO.ergo2021@outlook.com", aldus Monica, Ember, Cagla en Jennifer van de Leerkring Lingewaard.

Uitgelicht

Digitale krant