Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Pinksterzondagsdienst Gendt

GENDT - Op zondag 23 mei is het Pinksteren. Er is dan een kerkdienst in het kerkje van Gendt. Helaas is deze dienst ook alleen nog via Livestream te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Voorganger in deze dienst is mevrouw Ds. J. Eldering-Schenkel uit Vaassen. Het is de eerste keer dat zij voorgaat in Gendt. Nu de kerk van Gendt tijdelijk geen eigen predikant heeft, worden alle diensten gedaan door gastpredikanten. Het orgel wordt bespeeld door Aad den Heijer en de zang wordt verzorgd door Carla Remijn.

De diaconale collecte is deze keer bestemd voor ‘Actie Vakantietas’. "Op het moment zijn we bezig ons voor te bereiden op de grote vakantie. Wij doen dit samen met de diaconie van Bemmel. We willen voor de zomervakantie graag een presentje geven aan kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank. Dit doen we door een tasje te vullen met leuke en nuttige dingen, waarvan we hopen dat de kinderen er in de zomervakantie plezier van zullen hebben.

Wilt u dit project financieel ondersteunen, maakt uw gift dan over naar NL79 RABO 0116 4443 20 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Gendt Doornenburg o.v.v. vakantietas. Alvast hartelijk dank! Als u de kerkdienst wilt volgen kan dat op zondag 23 mei rechtstreeks om 10.00 uur via kerkdienstgemist.nl en dan in het balkje Gendt invullen. Op een latere dag of tijdstip kan ook."

Meer berichten