Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Muzikaal Ommetje in Angeren

ANGEREN - Heel Nederland is dit voorjaar aan de wandel met de ‘ommetjes’ app. Combineer dit met een zestal plaatsen waar een duetje wordt gespeeld en je hebt een ‘Muzikaal Ommetje’. Op donderdagavond 3 juni wordt iedereen uitgenodigd om na het eten tussen 19:00 en 20:00 een lekker ommetje te wandelen door Angeren.


Harmonie Angeren houdt niet van stilzitten, zeker niet in het jaar dat ze honderd jaar bestaat! Het feit dat er al 24 donderdagen niet gerepeteerd wordt, valt het orkest zwaar. Bij de harmonie is niks te gek; dus is gekeken wat er wel mag: met je instrument bij iemand op bezoek om een duet te spelen. Zouden we hier voor iedereen een uitje van kunnen maken?

Voor 3 juni is een route uitgezet van circa twee kilometer waar op zes plaatsen een aantal duo’s van de harmonie zorgt voor muzikale klanken. Met dit muzikale ommetje wordt het eerste stof weer uit de instrumenten geblazen. Hierna hoopt het orkest weer te mogen repeteren en voor te bereiden op een mooi concert op 6 november. De afwisselende duetjes zijn een mooie opstart en ook een compleet andere uitdaging voor de muzikanten.

In de Wilhelminastraat, Emmastraat, Grundel, Pietershof, Duimeling en bij het evacuatiemonument op de dijk hoor je de muzikanten. Daar kun je een routekaartje meenemen zodat je geen duo zult missen. De route heeft geen start- of eindpunt/
Na afloop van deze fysieke inspanning is het wellicht een idee om jezelf te verwennen met een ‘Angerse Blonde Toeter’. Dit speciaal gebrouwen biertje ter ere van het 100-jarig jubileum is te bestellen via de website www.harmonie-angeren.nl.

Meer berichten