Logo gemeentenieuwsonline.nl

Herstart activiteiten bij Senioren Actief Bemmel

BEMMEL - De ontwikkelingen in de coronacrisis gaan ontzettend snel. Het RIVM is optimistisch. De besmettingen zijn gedaald. Er worden steeds minder mensen met corona in het ziekenhuis opgenomen. En het aantal mensen dat gevaccineerd wordt, stijgt hard.

Dat betekent dat de activiteiten van Senioren Actief Bemmel grotendeels ook weer mogen worden opgestart. “Echter wij hebben besloten op advies van Senioren Netwerk Lingwaard dat wij niet eerder opstarten met onze activiteiten in september 2021. Eerst genieten van een mooi coronavrije zomer met veel licht aan het eind van de tunnel. In september starten wij weer, fris, fruitig en ‘live’.

Wilt u weer deelnemen aan onze activiteiten laat het ons weten. Aanmelden kan alleen door het invullen van een aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt via de mail aanvragen: sab.anjaberns@gmail.com.”

Op 21, 22 en 23 juli van 13.00 – 17.00 uur zijn enkele bestuursleden van Senioren Actief Bemmel aanwezig in De Kinkel. Dan is er ook gelegenheid om vragen te stellen en aan te melden voor de activiteiten.

Meer berichten