Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De Minkhof Beleef- en ontmoetingsplaats voor senioren.</p>

De Minkhof Beleef- en ontmoetingsplaats voor senioren.

(Foto: )

De Minkhof weer open voor alle activiteiten

BEMMEL - Bij De Minkhof is men blij met ingang van 7 juni weer alle activiteiten te hebben kunnen openen.

Nu er steeds meer kan en mag en zo goed als iedereen van de deelnemers en vrijwilligers minimaal een eerste vaccinatie heeft gehad, is het bestuur van mening dat het verantwoord is om alle activiteiten weer op te starten. De meeste coronamaatregelen gelden nog steeds, zoals de 1,5 meter regel en het dragen van mondkapjes als men rondloopt in het gebouw. Ook vindt er bij binnenkomst een gezondheidscheck plaats (deelnemers en vrijwilligers).

De deelnemers dienen vooraf te reserveren voor het dagdeel en zo gewenst voor de maaltijd. Er mogen maximaal vijftien personen aanwezig zijn. Dat betekent dat er naast de gastheer/gastvrouw, kok(s) maximaal elf deelnemers toegelaten worden per dagdeel (voor groepsactiviteiten op de bovenetage worden met de betreffende vrijwilligers aparte afspraken gemaakt en kan het totaal aantal aanwezigen in het gebouw hoger zijn).

Er zijn drie tijdsblokken namelijk van 9.30 tot 12.00 uur voor de ochtendactiviteiten, van 12.00 tot 13.00 uur voor de warme (tweegangen) maaltijd en van 13.30 tot 16.00 uur zijn de groepen welkom voor de middagactiviteiten. Deelnemers mogen, mits van te voren gereserveerd, deelnemen aan meerdere tijdsblokken.

Meer berichten