Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Dynamictennismateriaal. (foto: G.J. Vink)</p>

Dynamictennismateriaal. (foto: G.J. Vink)

(Foto: G.J. Vink)

Dynamictennis in Gendt

GENDT - Op 2 september begint de donderdaggroep dynamictennis aan het nieuwe seizoen 2021-2022. De dinsdaggroepen beginnen op 7 september. “Na anderhalf jaar coronaperikelen hopen we weer op normale wijze te kunnen spelen. Gelukkig zijn we redelijk goed door de crisis gekomen en kunnen we proberen de coronakilo’s kwijt te raken.”

“We mogen ons verheugen met een aantal nieuwe leden, een paar leden hebben vanwege gezondheidsproblemen ons helaas verlaten. Wij wensen hen een goed herstel toe.”

Op 1 november 2021 bestaat de afdeling dynamictennis van het SWOG 20 jaar, in die periode is de groep van circa tien personen uitgegroeid naar circa 65 personen. De eerste jaren stond het dynamictennis nog bekend als ‘Dutch tennis’ en was het alleen een Gendtse aangelegenheid, inmiddels is het uitgegroeid met leden uit heel Lingewaard.

Dynamictennis is voor veel mensen nog een onbekende sport, of men denkt  dat dit een sport is voor ouderen, niets is minder waar, dynamictennis is een sport voor iedereen. “Wij hebben in Gendt nog ruimte over en nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom.

Voor meer gegevens kijk op de website van dynamictennis (www.dynamictennis.nl).  We spelen op dinsdagmiddag en donderdagmiddag om 15.00 uur, kun je niet overdag dan kun je ook op dinsdagavond komen om 19.30 uur Materialen hebben we in overvloed, je moet alleen voor sportieve kleding zorgen en zaalschoenen. Aangezien dat wij onder de vlag van het SWOG opereren hebben we te maken met een leeftijdsondergrens van circa vijftig jaar.

In overleg met het SWOG gaan we bekijken hoe we aan ons twintigjarig bestaan extra aandacht kunnen geven.”

Meer berichten