Logo gemeentenieuwsonline.nl

Express Wear Gendt sluit de deur

GENDT - Na ruim 38 jaar gaat Express Wear Gendt haar deuren in november 2021 met pijn in het hart sluiten.

Onlangs is Express Wear in Bemmel verhuisd naar een nieuwe locatie in dezelfde straat, met een vloeroppervlakte van ruim 320m2. “Deze uitbreidingen was nodig om de juiste winkelbeleving te creëren en onze klant op de juiste wijze te bedienen. Een winkel met de juiste merkbeleving, ruim opgezet en altijd tijd voor een praatje of kopje koffie.”

“Met deze stap in Bemmel creëren we een grotere regio functie en hopen we natuurlijk graag dat onze trouwe klanten uit Gendt ons filiaal in Bemmel komen bezoeken.

Daarnaast heeft onze webshop www.expresswear.nl een enorme groei doorgemaakt en zien we dat de markt enorm is veranderd. Klanten willen graag shoppen wanneer het hen uitkomt, de markt is dus 24/7 geworden. Mede door corona heeft dit ook de oudere doelgroep aangezet door regelmatig online te gaan shoppen en het gemak hiervan te ervaren.

Online is het hele winkelaanbod ter beschikking, pas achteraf betalen of zelfs in drie termijnen, wanneer het jou uitkomt, ‘niet goed geld terug’ en vanaf 75 euro geheel gratis, wat wil je nog meer zou je zeggen…

We willen graag alle klanten bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen 38 jaar, we hebben altijd met heel veel plezier, betrokkenheid en passie de winkel in Gendt gedraaid en hopen hier graag in ons filiaal in Bemmel een vervolg aan te geven, onder het genot van een drankje in een winkel geheel van deze tijd!

Daarnaast willen we de Gendtse Winkeliers Vereniging bedanken voor de prettige samenwerking en creatieve kloppend hart van het mooie Gendt.

Klantenkaarten, waardebonnen, garanties blijven zolang de winkel geopend is gewoon geldig en te allen tijde in onze filialen in Bemmel, Wijchen, Zevenaar en Duiven gewoon geldig. Ook ons vertrouwde team zal gezellig mee gaan naar Bemmel.

Omdat we nog veel voorraad hebben in ons magazijn gaan we vanaf vandaag starten met een grote opheffingsuitverkoop in ons filiaal in Gendt, tot medio half november. De gehele collectie is dan ‘3 halen en maar 1 betalen’! De voorraad zal wekelijks worden aangevuld. Iedereen bedankt voor de hele mooie jaren en hopelijk tot snel!’, aldus Koen, Monique Reuser en Team Express Wear.

Meer berichten