Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Sportief Wandelen. (foto: Henny van Diest /Lingewaard in beweging)</p>

Sportief Wandelen. (foto: Henny van Diest /Lingewaard in beweging)

Foto: Henny van Diest (Lingewaard in beweging)

Fittest met Beweegmarkt in Haalderen!

HAALDEREN - Zondag 17 oktober organiseert Haalderen Leeft! in samenwerking met HAVO en het Transferpunt Sport van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een fittest met aansluitend een beweegmarkt in Haalderen. Inmiddels zijn de deelnemende beweegaanbieders op de beweegmarkt bekend. 

De volgende beweegaanbieders zullen hun vereniging vertegenwoordigen: HAVO, Yoga van Oostrom en Sportief Wandelen (zie foto). In de aanloop naar de fittest en beweegmarkt komen er wellicht nog beweegaanbieders bij. Wanneer beweegaanbieders graag zouden willen deelnemen dan vernemen we dat graag. Aanmelden mag bij: r.eikholt@student.han.nl.

De fittest is ervoor om je fysieke gezondheid en fitheid te meten. Nadat alle testen zijn uitgevoerd, wordt het resultaat besproken met de aanwezige fysiotherapeuten. Aansluitend kan een ieder de beweegmarkt bezoeken. De minimale leeftijd om deel te nemen is 18 jaar, ook voor 55-plussers zijn de testen goed uit te voeren. 

De fittest met beweegmarkt start om 10:00 uur en zal tot ongeveer 13:00 uur duren. Tussen deze tijden ben je vrij om binnen te lopen. Het adres is dorpshuis De Tichel, Kolkweg 5A. Let op! Een QR-code (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs) is noodzakelijk wanneer je ook een kopje koffie drinkt in De Tichel. Alleen het bezoeken van de fittest en beweegmarkt kan zonder QR-code.   

Meer berichten