Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Schoolkinderen JDF.&nbsp;</p>

Schoolkinderen JDF. 

(Foto: Jerome Damey Foundation)

Afrikaanse oliebollen voor goed doel

LINGEWAARD - Net als voorgaande jaren gaan vrijwilligers van de Jerome Damey Foundation aan de slag met oliebollenbeslag. Niet om Hollandse oliebollen te maken, maar Kala’s.

Kala’s zijn traditionele oliebollen die in veel Afrikaanse landen gemaakt worden, zo ook in Guinee. De opbrengst van de oliebollenactie gaat geheel naar de uitbreiding van de Marja Urbachschool voor wees- en straatkinderen in Guinee. De oliebollen zijn niet alleen lekker tijdens oud & nieuw, maar smaken ook superlekker tijdens kerst. Bestellen kan via: info@jeromedamey-foundation.nl of 06 36148058.

Kindsponsorproject
Naast het geven van gratis onderwijs aan kansarme kinderen in Guinee heeft de Jedrome Damey Foundation ook een kindsponsorproject opgezet. Voor vijftien euro per maand kunt u een kind sponsoren, het krijgt dan al het benodigde schoolmateriaal, twee maaltijden per dag, uniformen, schoenen, medische zorg en ook het salaris van de leerkrachten wordt hieruit betaald.
Voor meer informatie over de Jerome Damey Foundation of over het kindsponsorproject kunt u contact opnemen via: info@jeromedamey-foundation of 06 36148058.

Meer berichten