Links Marloes Jansen, rechts Jantien Middelveen. (foto: Yvonne Glaser)
Links Marloes Jansen, rechts Jantien Middelveen. (foto: Yvonne Glaser)

Verloskundigenpraktijk Huissen verder met een nieuwe collega!

Zakelijk

HUISSEN - Verloskundigenpraktijk Huissen is op 1 maart 2007 opgericht door Marloes Jansen. Na bijna vijftien jaar de praktijk alleen gerund te hebben, is de praktijk sinds 1 januari 2022 een maatschap geworden.

In Jantien Middelveen heeft Marloes een fijne collega gevonden. Jantien, geboren en getogen in Bemmel, is al sinds 2010 verloskundige en Marloes sinds 2004, samen hebben Marloes en Jantien ruim 28 jaar ervaring in huis!

Waarom Verloskundigenpraktijk Huissen? “We staan voor persoonlijke zorg, maken een vroege echo vanaf acht weken en hebben een avond spreekuur, blijven betrokken, ook bij een medische indicatie en we doen bevallingen thuis en in het ziekenhuis (eventueel in bad).
Marloes maakt echo’s in de praktijk en Jantien geeft hypnobirthing cursussen en is draagdoekconsulent. Door de kleinschaligheid van de praktijk, leren wij alle zwangeren goed kennen en bouwen we een vertrouwensband op. Ook de partner en eventuele broertjes en zusjes worden natuurlijk betrokken tijdens deze bijzondere tijd.”

“Ben je zwanger en zoek je een verloskundige in Huissen en omgeving? Kijk dan op onze website www.verloskundigenpraktijkhuissen.nl of bel naar 06 33840515.”

Uitgelicht

Digitale krant